Linda van der Zaken

Linda van der Zaken


Linda is in de basis gevormd door het stadse en diverse Amsterdam. Zij heeft kennis vergaard in Utrecht, Antwerpen, Rotterdam en Tilburg en is professional geworden in diverse advies- en managementrollen bij verschillende organisaties. Haar grenzen heeft zij leren kennen tijdens haar reizen over de wereld en door het leven tot nu toe. 

Haar belangrijkste drijfveer is haar interesse in wat de mens beweegt. Waarbij zij gefascineerd is door de vrijheid die hij heeft, die tegelijkertijd niet als ruim ervaren wordt. Een spanning die ongrijpbaar is en tegelijkertijd grote impact heeft op de bereidheid van mensen om zich optimaal te zetten. 

Linda voedt zich momenteel op een nieuwe manier door haar studie Filosofie aan de Erasmus Universiteit. Een studie die de mens plaatst in een bredere context en die aanzet tot het stellen van kritische vragen. Zij ervaart dit als waardevol en gaat graag binnen dit ruimere denkkader het gesprek aan.

Linda werkt als adviseur, begeleider van teams en MT’s en als dag begeleider. Daarnaast is zij als assessmentpsycholoog verbonden aan diverse overheidsinstellingen. 

Contact
06 45088173
l.vanderzaken@organisatieluisteraars.nl

Scroll naar top